Het bedrijf VerheesPlus Reclame

Verhees Reclameproductie en Plus Reclame hebben hun krachten gebundeld en gaan samen verder onder de naam VerheesPlus Reclame.


Verhees Reclameproductie was een familiebedrijf dat zijn oorsprong meer dan 130 jaar geleden kent in Den Bosch en zich in 1934 gevestigd heeft in Nijmegen. Zo'n twintig jaar geleden heeft het bedrijf zich steeds meer gespecialiseerd in reclameproductie en was op het moment van samengaan het meest veelzijdige reclamebedrijf in de regio.
Plus Reclame, was tot de fusie het bedrijf dat duidelijk zijn sporen verdient heeft, met een specifiekere focus op groot formaat buitenreclame.

De dagelijkse leiding van VerheesPlus Reclame is in handen Tim Merks en Rolf Rapp. Met een tiental collega’s proberen zij u altijd zo goed en zo snel mogelijk van dienst te zijn.

U vindt ons bedrijf op bedrijventerrein Neerbosch-West te Nijmegen. We kennen de omgeving en het ondernemersklimaat, maar mede vanwege de centrale ligging zijn wij actief voor veel opdrachtgevers tot ver buiten de regio. 


Graag heten we u welkom bij ons in Nijmegen.